www.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
dinsdag 28 mei 2024

Zorgpremie Stad Holland 6 euro omhoog

Klanten van zorgverzekeraar Stad Holland gaan in 2013 € 0,50 meer per maand betalen voor hun basisverzekering. Ook de premies van de aanvullende verzekeringen stijgen bij de intermediaire verzekeraar uit Schiedam licht. Eerder maakte 'zusterbedrijf' DSW bekend de premie voor de basisverzekering gelijk te houden.

Stad Holland is de tweede verzekeraar die zijn nieuwe premies bekend maakt. De basisverzekering gaat € 104,00 per maand kosten. Voor de ZorgdeLuxe aanvullende verzekering gaat Stad Holland verzekerden jonger dan 18 jaar een bijdrage van € 15 per maand vragen. Hierdoor wordt de premie in zijn algemeenheid wel € 6 goedkoper en wordt de maandpremie € 96,50.

De zorgpremie van de AV ZorgRiant stijgt het meest. In 2013 kost deze aanvullende verzekering €51,25 (nu € 49,25). De Uitgebreide AV stijgt met € 0,50 en de Extra Uitgebreide AV met € 1,25. De Standaard AV stijgt fractioneel met € 0,25.

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning